PRESOMED PRO – Sistem inovator 2in1 de Presoterapie și Infraroșu

Presomed Pro este cel mai eficient aparat multifuncțional de slăbit, care combină dizolvarea grăsimilor cu infraroșu, drenaj limfatic cu aer sub presiune precum și cu electro stimulare de frecvență joasă.

Infraroșu

Infraroșul determină slăbirea prin accelerarea metabolismului, aceasta fiind cea mai rapidă și naturală modalitate de a pierde în greutate. Pe măsură ce temperatura corporala crește sângele se subțiază și viteza lui de circulație crește, în acest timp corpul încearcă să își coboare temperatura. Se dorește creșterea temperaturii uniform în tot corpul, pentru a putea dizolva grăsimea eficient.

Presoterapie


Presoterapia, cu un set de accesorii din pânză și 20 air-bag-uri (10 perechi /10 bucăți pentru fiecare parte a corpului), permite distribuirea fluxurilor de presiune pe întreaga suprafață corporală sau în anumite zone. Este un sistem de presiune conceput să
accelereze circulația venoasă și limfatică și să accelereze drenajul fluidelor extra celulare. Ajută eliminarea intr-un mod natural a toxinelor. Revitalizarea și oxigenarea celulelor ajută la slăbirea și redefinirea picioarelor, abdomenului și brațelor asigurând și tonifierea acestora. Este recomandat în tratarea celulitei, fiind o metodă alternativă a liposuctiei. Elimină durerea și starea de discomfort cauzată de umflarea extremităților. Redefinește picioarele, abdomenul și brațele tonifiindu-le în aceelași timp.